Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spożycie produktów zbożowych w Polsce - poziom, struktura, determinanty

Tytuł:
Spożycie produktów zbożowych w Polsce - poziom, struktura, determinanty
Consumption of cereal products in Poland - level, structure, determinants
Autorzy:
Piekut M.
Tematy:
Polska
pieczywo
przetwory zbozowe
produkty zbozowe
spozycie zywnosci
poziom spozycia
struktura spozycia
gospodarstwa domowe
zywienie czlowieka
czynniki spoleczno-ekonomiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies