Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Grzyby jako surowce lokalne i tradycyjne z Warmii i Mazur - analiza zawartości wybranych związków mineralnych

Tytuł:
Grzyby jako surowce lokalne i tradycyjne z Warmii i Mazur - analiza zawartości wybranych związków mineralnych
Mushrooms as a traditional and locally-grown raw material in the province of Warmia and Mazury - analysis of content of selected mineral compound
Autorzy:
Kotlarska M.
Tonska E.
Pietrzak-Fiecko R.
Smoczynski S.S.
Tematy:
Warmia
Mazury
grzyby jadalne
podgrzybek brunatny
Xerocomus badius
borowik szlachetny
Boletus edulis
skladniki mineralne
olow
chrom
nikiel
kadm
cynk
mangan
zelazo
miedz
zawartosc skladnikow mineralnych
zawartosc metali ciezkich
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies