Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne zróżnicowanie białka wypełniającego i przylegającego i praktyczne jego wykorzystanie do poprawy jakości mąki

Tytuł:
Chemiczne zróżnicowanie białka wypełniającego i przylegającego i praktyczne jego wykorzystanie do poprawy jakości mąki
Khimicheskaja differenciacija zapolnitel'nykh belkov i ispol'zovanie ikh v praktike k uluchsheniju kachestva muki
Differenciation chimigue de proteines interstitielles et adherentes et son utilisation pratique pour lamelioration de qualite de farine
Die chemische Differenzierung von Zwickel- u. Haftprotein u. die sich daraus ergebenden technologischen Verfahren zur Verbesserung der Mehle
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies