Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Krytyczna zawartość potasu w produktach końcowych roślin

Tytuł:
Krytyczna zawartość potasu w produktach końcowych roślin
Critical concentration of potassium in the final products of crops
Autorzy:
Fotyma M.
Fotyma E.
Tematy:
potas
zawartosc potasu
zawartosc krytyczna
produkty roslinne
ziarno
sloma
rosliny uprawne
pszenica ozima
rzepak
kukurydza
jeczmien jary
zmianowanie czteropolowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies