Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparative study on the fattening ability, slaughter traits and meat quality of the Danube White Breed and its crosses

Tytuł:
A comparative study on the fattening ability, slaughter traits and meat quality of the Danube White Breed and its crosses
Badania porównawcze nad użytkowością tuczną, rzeźną i jakością mięsa świń rasy dunajskiej białej oraz mieszańców z jej udziałem
Autorzy:
Apostolov A.
Nedeva R.
Szostak B.
Gineva E.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies