Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Initial studies on the effect of pig feeding system and linseed oil supplementation on technological properties and texture of meat

Tytuł:
Initial studies on the effect of pig feeding system and linseed oil supplementation on technological properties and texture of meat
Autorzy:
Wiecek J.
Florowski T.
Dasiewicz K.
Kosinska M.
Skomial J.
Tematy:
pig
animal feeding
feeding system
linseed oil
feed supplementation
technological property
meat texture
meat quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies