Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Beta-galaktozydaza, otzrymywanie, wlaściwości i zastosowanie w technologii Żywności

Tytuł:
Beta-galaktozydaza, otzrymywanie, wlaściwości i zastosowanie w technologii Żywności
Obtaining, Properties, and application of beta-galactosidase in food technology
Autorzy:
Poznanski S.
Kowalewska J.
Bednarski W.
Reps A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies