Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Choroby odzwierzęce ludzi przenoszone drogą pokarmową oraz ich bakteryjne czynniki etiologiczne u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2022 r.

Tytuł:
Choroby odzwierzęce ludzi przenoszone drogą pokarmową oraz ich bakteryjne czynniki etiologiczne u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2022 r.
Food-borne bacterial zoonoses and their etiological agents in animals and in food in the European Union Member States in 2022
Autorzy:
Osek J.
Wieczorek K.
Tematy:
choroby czlowieka
zoonozy
choroby bakteryjne
choroby przenoszone droga pokarmowa
kampylobakterioza
salmoneloza
jersynioza
listerioza
tularemia
goraczka Q
bruceloza
gruzlica
czynniki etiologiczne
wystepowanie
Unia Europejska
kraje czlonkowskie
Europejski Urzad ds.Bezpieczenstwa Zywnosci
Europejskie Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies