Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość i trwałość wybranych chłodzonych surowców roślinnych i zwierzęcych

Tytuł:
Jakość i trwałość wybranych chłodzonych surowców roślinnych i zwierzęcych
Quality and durability of selected chilled plant and animal raw materials
Autorzy:
Hac-Szymanczuk E.
Cegielka A.
Lipinska E.
Tematy:
surowce roslinne
surowce zwierzece
zywnosc pochodzenia roslinnego
zywnosc pochodzenia zwierzecego
chlodzenie
przechowywanie chlodnicze
jakosc
ocena jakosci
trwalosc przechowalnicza
mieso wieprzowe
mieso drobiowe
owoce
warzywa
przedluzanie trwalosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies