Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ oleiu sojowego i witaminy G na poziom lipidów w surowicy krwi kurcząt

Tytuł:
Wpływ oleiu sojowego i witaminy G na poziom lipidów w surowicy krwi kurcząt
The effect of soybean oil and vitamin C on lipids levels in the blood serum chickens
Autorzy:
Badzian B.
Nagorna-Stasiak B.
Kowalczyk M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies