Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartości związków bioaktywnych w owocach papai (Carica papaya L.) przechowywanych w różnych warunkach

Tytuł:
Zmiany zawartości związków bioaktywnych w owocach papai (Carica papaya L.) przechowywanych w różnych warunkach
Changes in content of bioactive compounds in papaya fruits (Carica papaya L.) stored under various conditions
Autorzy:
Galazka-Czarnecka I.
Czarnecki A.
Krala L.
Tematy:
owoce egzotyczne
przechowywanie
papaja
Carica papaya
zwiazki bioaktywne
zmiany zawartosci zwiazkow bioaktywnych
warunki przechowywania
skladniki odzywcze
czas przechowywania
kwas L-askorbinowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies