Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poradnik Młynarza. Wybrane wskaźniki jakości mąki pszennej

Tytuł:
Poradnik Młynarza. Wybrane wskaźniki jakości mąki pszennej
Millers Handbook: Selected parameters quality of wheat flour
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
mlynarstwo
maka pszenna
wskazniki jakosci
wlasciwosci fizyczne
sklad chemiczny
wlasciwosci chemiczne
skrobia pszenna
uszkodzenia mechaniczne
kompleksy bialkowe
dojrzewanie maki
zmiany chemiczne
przemial
zanieczyszczenia maki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies