Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Działalność zakładu doświadczanego mrożonej żywności w świetle potrzeb przemysłu gastronomicznego

Tytuł:
Działalność zakładu doświadczanego mrożonej żywności w świetle potrzeb przemysłu gastronomicznego
Autorzy:
Bialasiewicz J.
Zwolanski M.
Tematy:
gastronomia
zywnosc mrozona
zaklady doswiadczalne
przechowywanie zywnosci
surowiec miesny
park maszynowy
zapotrzebowanie
pierogi
zaklady produkcyjne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies