Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka mleka krowiego z gospodarstw agroturystycznych z Warmii i Mazur oraz mleka spożywczego pod kątem zawartości wybranych substancji chemicznych

Tytuł:
Charakterystyka mleka krowiego z gospodarstw agroturystycznych z Warmii i Mazur oraz mleka spożywczego pod kątem zawartości wybranych substancji chemicznych
The characteristic of the cows milk from the agro-touristic farms from Warmia and Mazury as well as the food milk with regard on the content of selected chemical substances
Autorzy:
Pietrzak-Fiecko R.
Dobjasz K.
Radzyminska M.
Tonska E.
Smoczynski S.S.
Tematy:
gospodarstwa agroturystyczne
mleko krowie
mleko spozywcze
analiza porownawcza
sklad chemiczny
zawartosc zwiazkow chemicznych
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc insektycydow
insektycydy chloroorganiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies