Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization and quantitative analysis of procyanidins in fruits of hawthorn species (Crataegus spp.)

Tytuł:
Characterization and quantitative analysis of procyanidins in fruits of hawthorn species (Crataegus spp.)
Autorzy:
Liu P.
Kallio H.
Yang B.
Tematy:
quantitative analysis
procyanidin
fruit
hawthorn
Crataegus
phenolics
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies