Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Frequency and sources of food safety hazards in the investigations of the State Sanitary Inspectorate on the example of the activities of a selected District Sanitary and Epidemiological Station

Tytuł:
Frequency and sources of food safety hazards in the investigations of the State Sanitary Inspectorate on the example of the activities of a selected District Sanitary and Epidemiological Station
Częstotliwość i źródła zagrożeń bezpieczeństwa żywności w badaniach Państwowej Inspekcji Sanitarnej na przykładzie działań wybranej powiatowej stacji sanitarno-epidemiologicznej
Autorzy:
Janus E.
Sablik P.
Pilarczyk R.
Swiecilo A.
Tematy:
food
food safety
food hazard
food monitoring
microbiological contamination
food-borne disease
State Sanitary Inspectorate
investigation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies