Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.11. Naturalne związki szkodliwe przechodzące z paszy do mleka i produktów mlecznych

Tytuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności cz.11. Naturalne związki szkodliwe przechodzące z paszy do mleka i produktów mlecznych
Chemical aspects od food hygiene part 11. Natural harmful compounds transferring from feed to milk and dairy products
Autorzy:
Smoczynski S.S.
Tematy:
higiena zywnosci
zwiazki toksyczne
rosliny
toksyny roslinne
jakosc paszy
rosliny trujace
substancje trujace
surowce roslinne
skladniki zywnosci
substancje antyzywieniowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies