Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of the time process of enzymatic hydrolysis on nanocellulose properties

Tytuł:
The effect of the time process of enzymatic hydrolysis on nanocellulose properties
Wpływ czasu procesu hydrolizy enzymatycznej na właściwości nanocelulozy
Autorzy:
Babicka M.
Wozniak M.
Szentner K.
Borysiak S.
Dwiecki K.
Ratajczak I.
Tematy:
nanocellulose
nanostructure
material property
material structure
particle size
crystallinity
enzymatic hydrolysis
hydrolysis process
reaction time
X-ray diffraction
Fourier transform infrared spectroscopy
dynamic light scattering
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies