Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The assessment of the quality of eggs from battery caged hens and organic eggs

Tytuł:
The assessment of the quality of eggs from battery caged hens and organic eggs
Ocena jakości jaj pochodzących od kur w systemie chowu klatkowego i ekologicznego
Autorzy:
Smiechowska M.
Podgorniak P.
Tematy:
chicken egg
cage breed
organic farming
egg quality
organic egg
organic product
food market
classification
dietetic value
nutritional value
consumption egg
egg production
Poland
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies