Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania korelacji pomiędzy trwałością wędlin, a zawartością soli w ich fazie wodnej, w różnych warunkach i okresach składowania

Tytuł:
Badania korelacji pomiędzy trwałością wędlin, a zawartością soli w ich fazie wodnej, w różnych warunkach i okresach składowania
Issledovanija korreljacii mezhdu prochnostju kopchenosti i soderzhaniem soli v vodnojj foze, v raznykh uslovijakh i pri raznom vremeni skladirovanija
The investigations on the correlation between the durability of cured pork products and the salt content in their water phase, in various circumstances and periods of storing
Investigation de la corelation entre la durabilite des charcuteries et le contenu de sel au cours de la phase aqueuse, dans differentes conditions et periodes de magasinage
Korrelation zwischen Dauerhaftigkeit der Selchwaren und Salzinhalt ihrer Wasserphase in verschiedenen Umstanden und Lagerungszeiten
Autorzy:
Strzelecki E.
Widenska T.
Cader-Strzelecka B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies