Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Perspectives devolution des methodes technologiques de preparation des jus de fruits en vue de la concentration

Tytuł:
Perspectives devolution des methodes technologiques de preparation des jus de fruits en vue de la concentration
Perpektywy rozwoju metod produkcji koncentratów soków owocowych
Prospects of the development of techniques for the preparation of fruit juices concentration
Entwicklungstendenzen der Herstellungsverfahren von Fruchtsaft-Konzentraten
Perspektivy razvitija metodov proizvodstva koncentratov iz fruktovogo soka
Autorzy:
Bertrand J.
Język:
fra
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies