Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of the content of antioxidant compounds in selected functional beverages

Tytuł:
Analysis of the content of antioxidant compounds in selected functional beverages
Analiza zawartosci zwiazków antyutleniajacych obecnych w wybranych napojach funkcjonalnych
Autorzy:
Gralak L.
Wieczorek D.
Wybieralska K.
Tematy:
functional beverage
antioxidant content
phenolic compound
antioxidant property
DPPH method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies