Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Variations in pH decline measured from 45 min to 48 h postmortem as related to meat quality of (L × Y) × h fatteners

Tytuł:
Variations in pH decline measured from 45 min to 48 h postmortem as related to meat quality of (L × Y) × h fatteners
Autorzy:
Zybert A.
Protasiuk E.
Antosik K.
Sieczkowska H.
Krzecio-Nieczyporuk E.
Adamczyk G.
Kocwin-Podsiadla M.
Tematy:
pH change
pork meat
meat quality
post mortem change
fattener
Landrace breed
Yorkshire pig
pig
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies