Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Co kryje się w wędlinach? Wyniki kontroli przetworów z mięsa czerwonego

Tytuł:
Co kryje się w wędlinach? Wyniki kontroli przetworów z mięsa czerwonego
Autorzy:
Kowalczyk S.
Tematy:
przetworstwo miesa
wedliny
kontrola jakosci
przetwory miesne
parametry fizykochemiczne
znakowanie zywnosci
nieprawidlowosci
ceny
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies