Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła. IV Wykorzystanie współczynnika w badaniach zależności między kwasowością serum masła a kwasowością serum masła a kwasowością maślanki i śmietany

Tytuł:
Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła. IV Wykorzystanie współczynnika w badaniach zależności między kwasowością serum masła a kwasowością serum masła a kwasowością maślanki i śmietany
Issledovanie koehfficienta rastvorenija syvorotki masla. IV Ispol`zovanie koehfficienta v issledovanijakh zavisimosti mezhdu kislotnost`ju suvorotki masla i kislotnost`ju pakhtu i smetany
Studies on the coefficient of the dilution of butter serum. IV Utilization of the coefficient in studying the relationships between the acidity of butter serum and the acidity levels of respecpective buttermilk or cream
Autorzy:
Pijanowski E.
Klonowska K.
Zmarlicki S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies