Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych i preferencje konsumentów. II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2

Tytuł:
Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych i preferencje konsumentów. II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2
Ouality at center of sustainable market for fruit and vegetable products and consumer preferences. 2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing. Part II
Autorzy:
Piotrowski D.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
In April 2016, in Avignon (France), the 2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing gathered more than 200 participants from 4 continents. The second part of the report presents 2 large section topics: (T2) quality at the heart of sustainable markets for F&V products, (T4) consumer preferences and needs as well as the appropriate summary.

W kwietniu 2016 r. w Avignon (Francja) II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw zgromadziło ponad 200 uczestników z 4 kontynentów. Część druga relacji z sympozjum przedstawia 2 rozległe sekcje tematyczne: (T2) Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych, (T4) Preferencje i potrzeby konsumentów. Cz. I w nrze 10/2016.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies