Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bakteryjne choroby odzwierzęce u ludzi oraz ich czynniki etiologiczne u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2019 r.

Tytuł:
Bakteryjne choroby odzwierzęce u ludzi oraz ich czynniki etiologiczne u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2019 r.
Bacterial zoonoses and their etiological agents in animals and in food in EU members in 2019
Autorzy:
Osek J.
Wieczorek K.
Tematy:
zwierzeta
zywnosc
bakterie
choroby czlowieka
choroby odzwierzece
choroby bakteryjne
kampylobakterioza
salmoneloza
jersynioza
Escherichia coli
szczepy werotoksyczne
listerioza
bruceloza
goraczka Q
tularemia
gruzlica
etiologia
wystepowanie
Europejski Urzad ds.Bezpieczenstwa Zywnosci
Europejskie Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób
Unia Europejska
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies