Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porówanie syntetaz acetylo- coa drożdży z wykorzystaniem narzędzi bioinformatycznych

Tytuł:
Porówanie syntetaz acetylo- coa drożdży z wykorzystaniem narzędzi bioinformatycznych
Yeast synthetases of acetyl-coa: comparison by bioinformatic tools
Autorzy:
Kropiwnicki M.
Koniuszewska J.
Robak M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies