Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zalety i wady wybranych metod oceny spożycia żywności ze szczególnym uwzględnieniem metody wywiadu

Tytuł:
Zalety i wady wybranych metod oceny spożycia żywności ze szczególnym uwzględnieniem metody wywiadu
Advantages and disadvantages of certain methods of food consumption assessment with particular reference to recall methods
Dostoinstva i poroki izbrannykh metodov ocenki priema pishhi s osobym uchetom metoda anamneza
Autorzy:
Charzewska J.
Chwojnowska Z.
Tematy:
zywnosc
ocena spozycia
zalety metod oceny
wady metod oceny
metody wywiadu
bilanse zywnosci
budzety rodzinne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies