Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the genotype and ageing time on physicochemical parameters of skeletal muscles in young bulls fattened in a semi intensive system

Tytuł:
Effect of the genotype and ageing time on physicochemical parameters of skeletal muscles in young bulls fattened in a semi intensive system
Wpływ genotypu i czasu dojrzewania na cechy fizykochemiczne mięśni szkieletowych buhajków opasanych w systemie półintensywnym
Autorzy:
Stanek P.
Domaradzki P.
Zolkiewski P.
Florek M.
Janus E.
Kowalczyk M.
Tematy:
cattle
young bull
fattening
fattening system
semi-intensive fattening
genotype
fattening performance
slaughter yield
beef quality
physicochemical parameter
meat aging
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies