Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uprawa boczniaka w Hiszpanii, czyli jak wykorzystać doświadczenia tamtejszych producentów, aby zwiększyć efektywność ekonomiczną produkcji

Tytuł:
Uprawa boczniaka w Hiszpanii, czyli jak wykorzystać doświadczenia tamtejszych producentów, aby zwiększyć efektywność ekonomiczną produkcji
How to use the experience of Spanish oyster producers for practical intensification of production
Vozdelyvanie veshenki v Ispanii ili kak ispol'zovat' opyt ispanskih proizvoditelej dlja uluchshenija äffektivnosti proizvodstva
Autorzy:
Calvo J.
Jutkiewicz S.
Tematy:
boczniak
Hiszpania
efektywnosc ekonomiczna
efektywnosc produkcji
uprawa grzybow
produkcja grzybow
grzyby swieze
rynek grzybow
wzrost grzybow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies