Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fruktofilne bakterie kwasu mlekowego (FLAB) – nowa grupa heterofermentatywnych mikroorganizmów ze środowiska roślinnego

Tytuł:
Fruktofilne bakterie kwasu mlekowego (FLAB) – nowa grupa heterofermentatywnych mikroorganizmów ze środowiska roślinnego
Fructophilic lactic acid bacteria (FLAB) – a new group of heterofermentative microorganisms from the plant environment
Autorzy:
Gustaw K.
Michalak M.
Polak-Borecka M.
Wasko A.
Tematy:
bakteriologia
fruktofilne bakterie kwasu mlekowego
cechy morfologiczne
cechy fizjologiczne
wlasciwosci biochemiczne
filogenetyka
Fructobacillus
Fructobacillus fructosus
Fructobacillus ficulneus
Fructobacillus durionis
Fructobacillus psedoficulneus
Fructobacillus tropaeoli
Lactobacillus kunkeei
Lactobacillus florum
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies