Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz.VIII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu, kobaltu i litu w przetworach warzywnych i owocowych

Tytuł:
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz.VIII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu, kobaltu i litu w przetworach warzywnych i owocowych
Issledovanija soderzhimosti nekotorykh khimicheskikh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija
Studies on some trace elements content in food-stuffs of home growth. Part VIII. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium, cobalt, and lithium content in vegetable and fruit preserves
Autorzy:
Bulinski R.
Kot A.
Bloniarz J.
Koktysz N.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies