Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of 2-aminoindan-2-phosphonic acid on phenylalanine ammonia-lyase activity and free aminoacids during low temperature acclimatisation in soybean roots

Tytuł:
Effects of 2-aminoindan-2-phosphonic acid on phenylalanine ammonia-lyase activity and free aminoacids during low temperature acclimatisation in soybean roots
Autorzy:
Palakiewicz A.
Janas K.M.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies