Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ preparatu białek serwatkowych ma właściwości reologiczne i mikrostrukturę bloku modelowej konserwy mięsnej

Tytuł:
Wpływ preparatu białek serwatkowych ma właściwości reologiczne i mikrostrukturę bloku modelowej konserwy mięsnej
The effect of whey protein preparation on rheological properties and microstructure of bloc of model preserved meat
Autorzy:
Makala H.
Dolata W.
Olkiewicz M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies