Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zakażenia kurcząt brojlerów oraz środowiska drobnoustrojami Campylobacter sp. i Salmonella sp.

Tytuł:
Zakażenia kurcząt brojlerów oraz środowiska drobnoustrojami Campylobacter sp. i Salmonella sp.
Infectious with Campylobacter sp. and Salmonella sp. of broilers and environment
Autorzy:
Wieliczko A.
Tematy:
kurczeta brojlery
fermy zwierzat
warunki zoohigieniczne
infekcja bakteryjna
Salmonella
Campylobacter
bakterie chorobotworcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies