Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Równanie spadku ciśnienia i prędkości przepływu ciekłej masy czekoladowej w kanale cylindrycznym

Tytuł:
Równanie spadku ciśnienia i prędkości przepływu ciekłej masy czekoladowej w kanale cylindrycznym
Equation of pressure drop of liquid chocolate mass flow in a cylindrical channel
Autorzy:
Jasik K.
Tematy:
kanaly cylindryczne
masa czekoladowa
masa ciekla
spadek cisnienia
predkosc przeplywu
badania naukowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies