Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie metody woltamperometrii inwersyjnej do oznaczania śladowych ilości jonów ołowiu (II), kadymu (II), cynku (II) i miedzi (II) w napojach i sokach owocowych

Tytuł:
Wykorzystanie metody woltamperometrii inwersyjnej do oznaczania śladowych ilości jonów ołowiu (II), kadymu (II), cynku (II) i miedzi (II) w napojach i sokach owocowych
Autorzy:
Maslowska J.
Wojtysiak K.
Tematy:
woltamperometria
olow
kadm
cynk
miedz
zawartosc metali
napoje
soki owocowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies