Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zagospodarowanie produktów ubocznych w przetwórstwie mleka

Postępujący rozwój przemysłu spożywczego, w tym branży mleczarskiej, wiąże się nie tylko z powstawaniem coraz nowszych produktów, ale także różnego rodzaju pozostałości poprodukcyjnych. Przy nieodpowiednim ich zagospodarowaniu lub utylizacji mogą stanowić zagrożenie zarówno dla funkcjonowania samego zakładu przetwórczego, w którym powstają, ale i dla środowiska naturalnego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies