Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

System zarządzania jakością produktów żywnościowych HACCP

Tytuł:
System zarządzania jakością produktów żywnościowych HACCP
Autorzy:
Popiel, H.
Data publikacji:
2009
Słowa kluczowe:
zarządzanie jakością
jakość produktu żywnościowego
system HACCP
HACCP
prawo żywnościowe
quality management
food product quality
HACCP system
food law
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The threats have been identified during food production process. The HACCP Systems history, has been presented as well as the home and foreign legal regulations in the area of food products safety. At the end of the article the HACCP system implementing procedure and conclusions have been presented.
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa Nr 461252 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" - moduł: Popularyzacja nauki i promocja sportu (2021).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies