Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chromatograficzna analiza produktów fermentacji opornych dekstryn

Tytuł:
Chromatograficzna analiza produktów fermentacji opornych dekstryn
Autorzy:
Śliżewska, K.
Barczyńska, R.
Jochym, K.
Kapuśniak, J.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
analiza chromatograficzna
fermentacja
skrobia ziemniaczana
dekstryna
chromatographic analysis
fermentation
potato starch
dextrin
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Praca wykonana w ramach projektów N N312 3261 33 oraz N N312 3353 39, finansowanych przez Komitet Badań Naukowych.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies