Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensitivity of transient temperature field in domain of forearm insulated by protective clothing with respect to perturbations of external boundary heat flux

Tytuł:
Sensitivity of transient temperature field in domain of forearm insulated by protective clothing with respect to perturbations of external boundary heat flux
Autorzy:
Mochnacki, B.
Ciesielski, M.
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
bioheat transfer
sensitivity analysis
numerical modelling
control volume method
Voronoi diagram
analiza wrażliwości
modelowanie numeryczne
metoda regulacji głośności
diagram Voronoi
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The problem discussed in the paper is numerical modeling of thermal processes in the domain of biological tissue secured by a layer of protective clothing being in thermal contact with the environment. The cross-section of the forearm (2D problem) is treated as non-homogeneous domain in which the sub-domains of skin tissue, fat, muscle and bone are distinguished. The air gap between skin tissue and protective clothing is taken into account. The process of external heating is determined by Robin boundary condition and sensitivity analysis with respect to the perturbations of heat transfer coefficient and ambient temperature is also discussed. Both the basic boundary-initial problem and the sensitivity problems are solved by means of control volume method using Voronoi polygons.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies