Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uzdatnianie wód podziemnych (cz. 1)

Tytuł:
Uzdatnianie wód podziemnych (cz. 1)
Autorzy:
Jeż-Walkowiak, J.
Data publikacji:
2003
Słowa kluczowe:
uzdatnianie wód podziemnych
jakość wody
odżelazianie
odmanganianie
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Wody podziemne posiadają większe znaczenie użytkowe dla celów spożywczych niż wody powierzchniowe. Jednak jedynie niewielki ułamek ujmowanych wód podziemnych nadaje się do bezpośredniego wykorzystania bez uzdatniania.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies