Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Luminescencyjna ocena wpływu niektórych czynników na mrozoodporność pszenicy odmiany Roma

Tytuł:
Luminescencyjna ocena wpływu niektórych czynników na mrozoodporność pszenicy odmiany Roma
Autorzy:
Brzóstowicz, A.
Janicki, W.
Matuszak, R.
Data publikacji:
2004
Słowa kluczowe:
luminescencja opóźniona
niska temperatura
siewka pszenicy
delayed luminescence
low temperature
wheat seedlings
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W pracy przedstawiono wpływ podwyższonego stężenia CO2 oraz NaCl na luminescencyjne parametry charakteryzujące odporność siewek pszenicy na niską temperaturę.
The paper describes impact of the increased concentration of CO2 and NaCl on the luminescent parameters characterizing resistance of wheat seedlings to low temperature.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies