Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality evaluation of take home vanilla ice cream

Tytuł:
Quality evaluation of take home vanilla ice cream
Autorzy:
Palka, A.
Newerli-Guz, J.
Furmaga, D.
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
ice cream
vanilla
quality evaluation
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Ice cream is a very popular dessert and is consumed usually during summer. Popularity of eating this cold, frozen sweet is slightly rising in Poland. Although impulse ice creams are consumed mostly in summer, family (take home) ice creams are popular and consumed during other seasons as well. One of the most popular tastes of this kind of ice cream is vanilla. Vanilla is a natural and expensive aroma and is often replaced by artificial vanillin. Therefore it causes different price of products including this flavouring, ice cream as well. What is important, the price of ice cream should stand for high quality of any product. That is why the aim of this study was to investigate this dependency and quality evaluation of selected vanilla ice cream. The study showed, that there was not ice cream which could fulfil the highest requirements and that high price does not always stand for high quality.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies