Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ fosfatydylobetulin na bakterie Staphylococcus aureus

Tytuł:
Wpływ fosfatydylobetulin na bakterie Staphylococcus aureus
Autorzy:
Malicki, A.
Tubek-Barycza, B.
Janik, P.
Szpak, M.
Źródłowska-Danek, J.
Grabowski, T.
Szyplik, K.
Wawrzeńczyk, C.
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
Staphylococcus aureus
betulina
kwas betulinowy
betulin
betulinic acid
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies