Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zanieczyszczenie żywności rtęcią. Nieoczekiwane zmiany w pracach legislacyjnych

Tytuł:
Zanieczyszczenie żywności rtęcią. Nieoczekiwane zmiany w pracach legislacyjnych
Autorzy:
Mania, M.
Rebeniak, M.
Szynal, T.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
rtęć
żywność
najwyższe dopuszczalne poziomy
mercury
food
maximum permissible levels
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies