Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w żywieniu trzody chlewnej zapewniające ograniczenie emisji związków azotowych do środowiska

Tytuł:
Zmiany w żywieniu trzody chlewnej zapewniające ograniczenie emisji związków azotowych do środowiska
Autorzy:
Grela, E. R.
Kowalczuk, E.
Rudnicki, K.
Data publikacji:
2009
Słowa kluczowe:
trzoda chlewna
żywienie zwierząt
emisja związków azotowych
pigs
animal nutrition
emissions of nitrogen compounds
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Praca wykonana w ramach projektu celowego zamawianego nr PBZ-MEiN-5/2/2006, finansowanego przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies