Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of Cladding Parameters with FCAW on Bead Geometry with Plackett-Burman Experiment Used

Tytuł:
Influence of Cladding Parameters with FCAW on Bead Geometry with Plackett-Burman Experiment Used
Autorzy:
Bęczkowski, R.
Data publikacji:
2018
Słowa kluczowe:
cladding
hardface plate
geometry
Plackett-Burman design
FCAW
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The paper analyzes, from the geometrical aspect, the quality of the new flux cored wire intended for cladding process in function of changes in cladding parameters such as welding speed, coefficient of thermal conductivity, power source setting, the length of projecting portion of the electrode. The results of bead geometry analysis allows to illustrate the nature of the impact of the examined input variables on parameters of generated surface. The most important parameters here are the depth of penetration and the height of clad. The experimental data were processed using the Plackett-Burman experiment, which describes the impact of technological parameters on the main parameters used during production of resisting panels. It shows mathematical relations describing correlations between the input parameters and the value of depth of penetration and hight of bead made by Flux Cored Arc Welding (FCAW).
Opracowanie rekordu w ramach umowy 509/P-DUN/2018 ze środków MNiSW przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę (2018).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies