Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia produkcji hydrolizatów białkowych i suszonych protein z tkanki mięsno-kostnej

Tytuł:
Technologia produkcji hydrolizatów białkowych i suszonych protein z tkanki mięsno-kostnej
Autorzy:
Kowalski, Z.
Banach, M.
Makara, A.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
hydrolizaty białkowe
suszone proteiny
technologia produkcji
kości wieprzowe
protein hydrolysate
dried proteins
technology for manufacturing
porcine bone
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies